top of page
Mikael Westmark-foto_nikolai_pertoft_edited.jpg
MIKAEL WESTMARK 
VD och kommunikationskonsult
mikael@westmark.se
0707-339810
LinkedIn

Jag är vd och kommunikationsrådgivare på Westmark. Under mer än 40 år har jag ägnat mig åt kommunikation i olika former som PR-konsult, informatör och journalist. Den kunskapen använder jag i dag för att driva kundprojekt inom en rad olika branscher – och inte minst att träna och stötta organisationer och enskilda medarbetare i att bli bättre på att kommunicera. 

Jag arbetar mycket med medieträning, som moderator på kundevent, föreläser om kommunikation och gör regelbundet intervjuer med näringslivsprofiler och chefer på ledande företag och myndigheter runt om i världen.

Sedan vintern 2023 är jag också styrelsemedlem i branschföreningen Svensk PR som samlar byråer, enskilda PR-experter och studenter. 

På Ericsson var jag företagets globala talesperson i hälsofrågor ("strålning") och etiskt och socialt ansvar (CSR). Där arbetade jag också med strategisk kommunikation, medie- och budskapsträning samt krishantering.

 

Jag var tidigare på OM (i dag NASDAQ OMX) samt vice vd, delägare och en av de två grundarna av PR-byrån Hill and Knowlton i Sverige.

bottom of page