Allt kommunicerar

Precis allt vi människor gör skickar budskap till omvärlden. Så om vi vill påverka hur andra ser på oss gäller det att vara proaktiv och ta kommandot över hur den där kommunikationen egentligen ser ut.

Det är det Westmark är bäst på. Vi hjälper företag att visa vilka de är. Vad de kan tillföra sina kunder och hur de skiljer sig från andra som gör samma sak. Och så klart att synas i det ständiga informationsbruset.

Nätverk

Att arbeta i nätverk är en del av vår filosofi. Det ger oss en frihet att för varje uppdrag kunna sätta ihop den perfekta arbetsgruppen beroende på hur just dina behov ser ut. Vi samarbetar både med enskilda konsulter och med flera olika byråer i Norden och övriga världen och tar självklart hela ansvaret för att koordinera arbetet. Om du vill behöver du som kund bara ha en enda kontaktperson.


Vi är den enda nordiska byrån i Brands2Life Global Network, ett nätverk av oberoende entreprenörer och kommunikationsbyråer över hela världen. Vi hjälper våra kunder genom att samarbeta kring bland annat strategier, kreativt innehåll, storytelling och utvärdering.

Vi är också medlem i Global PR Network - ett nätverk med oberoende PR-byråer som leds av MadebyChameleon och som delar samma syn på vikten av integrerad och strategisk kommunikation.

Anna-Karin Westmark

Grundare och copywriter
anna-karin@westmark.se
08-522 378 02 Läs mer

Mikael Westmark

VD och kommunikationskonsult
mikael@westmark.se
0707-339810
LinkedIn Läs mer

Magdalena Höglund

Kommunikationskonsult
magdalena.hoglund@westmark.se
0733-33 88 40 Läs mer

Kristina Risberg

Kommunikationskonsult
kristina.risberg@westmark.se
070-7778270 Läs mer

Jonas Paulsrud

Kommunikationskonsult
jonas.paulsrud@westmark.se
0708-13 34 72 Läs mer

André Persson

Kommunikationskonsult
andre.persson@westmark.se
073-206 57 47
Linkedin Läs mer