Allt kommunicerar

Precis allt vi människor gör skickar budskap till omvärlden. Så om vi vill påverka hur andra ser på oss gäller det att vara proaktiv och ta kommandot över hur den där kommunikationen egentligen ser ut.

Det är det Westmark är bäst på. Vi hjälper företag att visa vilka de är. Vad de kan tillföra sina kunder och hur de skiljer sig från andra som gör samma sak. Och så klart att synas i det ständiga informationsbruset.

Nätverk

Att arbeta i nätverk är en del av vår filosofi. Det ger oss en frihet att för varje uppdrag kunna sätta ihop den perfekta arbetsgruppen beroende på hur just dina behov ser ut. Vi samarbetar både med enskilda konsulter och med flera olika byråer i Norden och övriga världen och tar självklart hela ansvaret för att koordinera arbetet. Om du vill behöver du som kund bara ha en enda kontaktperson.

Brands2Life Global är ett nätverk med oberoende kommunikationsbyråer över hela världen med stort fokus på internationella varumärken, berättelser och digitala kampanjer.

Det här är några andra internationella nätverk som vi är medlemmar av:

  • Global PR Network är ett nätverk med oberoende PR-byråer som delar samma syn på vikten av integrerad och strategisk kommunikation. 
  • Global Reach har en bred inriktning med fler än 35 oberoende PR-byråer i över 50 länder över hela världen.