Nya byråer i Indien och Australien

Byrånätverket Oriella PR Network där Westmark Information ingår har fått två nya partner i Indien och Australien. Candour Communications i Indien och Blackie McDonald Communications Group i Australien är de senaste tillskotten i det globala nätverket som nu består av 18 företag som verkar i 25 länder.

Det är två mycket viktiga regioner för Oriella PR Network. Australien har länge varit ett första stopp för företag som vill etablera sig i Australasien. Och BRIC-länderna Brasilien, Ryssland, Indien och Kina ser ut att bli de fyra dominerande marknaderna de närmaste åren.

Tidigare i år blev Buman Media i Ryssland och EASTWEST PR i Kina nya Oriella-partner – och VIANEWS i Brasilien har varit en partner under många år.

Om Blackie McDonald
Den australiska byrån Blackie McDonald (www.bmcd.com.au) grundades 1988 och har sin bas i Sydney. Företagets huvudkompetens är PR för teknikföretag, men konsulterna har erfarenhet av marknader som bank och finans, tjänstesektorn, IT och telekommunikation, konsumentelektronik och detaljhandel. Bland kunderna finns Qantas, Panasonic, EMC, SAS, Lexmark och RSA.

Om Candour CommunicationsCandour Communications (www.candour.co.in) är en fullservicebyrå med huvudkontor i Delhi och verksamhet i Mumbai, Bangalore, Kolkata, Chennai och Pune. Dessutom har de partnersamarbeten med 15 stora mediecenter över hela Indien. Företag är specialiserat på teknik, men också utbildning, hälsovård, finansiella tjänster, detaljhandel och livsstil.