​Fem lärdomar från Mobile World Congress i Shanghai

Vår samarbetspartner Tilo Bonow (CEO och grundare av Piabo PR) var en av de inbjudna talarna på Mobile World Congress in Shanghai den 26-28 juni. Det var en del av startupseminariet 4YFN (4Years From Now) Summit som fokuserar på trender och innovation inom teknik, mobilitet och digitala ekosystem.

Westmark flyttar till Waterfront Building

Efter några härliga år högst upp i Hightechbuilding vid Hötorget flyttar vi nu kontoret till United Spaces och Waterfront Building. Fortfarande mitt i city och nu med några meter till Stockholms Central och T-Centralen.

​Lyft för oberoende nätverk när Brands2Life Global kraftsamlar

Westmark är den enda nordiska byrån i Brands2Life Global– ett nätverk av oberoende PR- och kommunikationsbyråer med partnerföretag över hela världen som drivs av den välrenommerade Londonbyrån Brands2Life.

​Nest kommer till Sverige med smart teknik och läcker design

Så här såg det ut på vårt kontor inför lanseringen av Nest Labs (www.nest.com) i Sverige. Det finns ett stort intresse för deras säkerhetskameror och brandvarnare – både för att de lyckas ta det smarta hemmet till en ny nivå och för den läckra designen.

​Kan man sova skönare på 10 000 meters höjd?

Vad gör man efter att ha skakat om en sömning marknad för madrasser? Man kommer på nya användningsområden för samma teknik, till exempel flygplanssäten! Det gjorde vår kund Simba som i dag presenterade Simba Air-Hybrid, ett nytt avancerat säte där man kan kontrollera temperatur, luftfuktighet och simulera tyngdlöshet på 10 000 meters höjd.Till sin hjälp i arbetet tog man en rad sömnforskare och Simba-ambassadören och fotbollsproffset Gareth Bale som själv tillbringar mycket tid i luften. Tid som han egentligen behöver för att sova mer och återhämta sig. Nu för Simba diskussioner med olika flygbolag – och nästa steg kan sedan bli skönare sovplatser också på tåg.